BDS 420+

Krachtige server met mogelijkheid tot SSD-cacheversnelling

BREEX BDS 420+ is ontworpen voor doorgewinterde IT’ers en ondernemers. BDS 420+ is uitgerust met een processor met 2 kernen en ingebouwde M.2 NVMe 2280 SSD-sleuven voor cacheversnelling, ideaal voor het delen van gegevens, het indexeren van foto’s en back-ups nemen van gegvens en websites.

BREEX BX420

Verhoog de prestaties met ingebouwde SSD-sleuven

BDS 420+ heeft twee ingebouwde M.2 SSD-sleuven, zodat u de SSD-cachefunctionaliteit volledig kunt benutten. Voeg een SSD-cache toe voor een tot 20 keer snellere I/O-respons zonder de schijfladen aan de voorzijde te gebruiken.

 

Versnelling van veeleisende toepassingen

Een krachtiger processor maakt berekeningsintensieve toepassingen sneller. De nieuwe processor met 2 kernen verbetert het indexeren van foto’s, verkort de responstijden van databases en maakt de respons van PHP-webtoepassingen efficiënter. Categoriseer gemakkelijk uw fotoherinneringen, beheer bestanden probleemloos op meerdere computers en mobiele apparaten en geniet van razendsnelle webtoepassingen.

Open en synchroniseer naadloos uw bestanden

De 420+ biedt een ingebouwde universele portal zodat u overal en altijd toegang heeft tot uw gegevens en u uw bestanden op diverse platforms, zoals Windows, macOS, Linux, Android en iOS, kunt synchroniseren.

Synchroniseer bestanden op verzoek: Bespaar opslagruimte en netwerkbandbreedte op uw pc.

Ga terug in de tijd: Vind eenvoudig eerdere versies van uw gedeelde bestanden terug.

Maak back-ups van uw gegevens: Bescherm uw bestanden met geplande back-ups of in realtime.

VRAAG NU EEN OFFERTE

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een eerste gesprek

Facturen inscannen en gedaan voor vandaag

Stel u eens voor, u legt uw stapel facturen op de scanner, drukt op één knop en betaalt ze gewoon meteen via uw bankapp. Gemakkelijk toch?

Easybox by BREEX