BDS 220+

Compacte en krachtige server

BREEX BDS220+ is een compacte network-attached storage-oplossing die is ontworpen om uw gegevensbeheer te stroomlijnen. Hiermee kunt u gemakkelijk gegevens delen, foto’s indexeren en back-ups nemen van uw websites. U geniet van uitgebreide gegevensbescherming en herstelopties.

BREEX BX220
BREEX BX220

Verhoog de prestaties met ingebouwde SSD-sleuven

BDS 420+ heeft twee ingebouwde M.2 SSD-sleuven, zodat u de SSD-cachefunctionaliteit volledig kunt benutten. Voeg een SSD-cache toe voor een tot 20 keer snellere I/O-respons zonder de schijfladen aan de voorzijde te gebruiken.

 

Versnelling van veeleisende toepassingen

Een krachtiger processor maakt berekeningsintensieve toepassingen sneller. De nieuwe processor met 2 kernen verbetert het indexeren van foto’s, verkort de responstijden van databases en maakt de respons van PHP-webtoepassingen efficiënter. Categoriseer gemakkelijk uw fotoherinneringen, beheer bestanden probleemloos op meerdere computers en mobiele apparaten en geniet van razendsnelle webtoepassingen.

Open en synchroniseer naadloos uw bestanden

De BDS 220+ biedt een ingebouwde universele portal zodat u overal en altijd toegang heeft tot uw gegevens en u uw bestanden op diverse platforms, zoals Windows, macOS, Linux, Android en iOS, kunt synchroniseren.

Synchroniseer bestanden op verzoek: Bespaar opslagruimte en netwerkbandbreedte op uw pc.

Ga terug in de tijd: Vind eenvoudig eerdere versies van uw gedeelde bestanden terug.

Maak back-ups van uw gegevens: Bescherm uw bestanden met geplande back-ups of in realtime.

VRAAG NU EEN OFFERTE

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een eerste gesprek

Facturen inscannen en gedaan voor vandaag

Stel u eens voor, u legt uw stapel facturen op de scanner, drukt op één knop en betaalt ze gewoon meteen via uw bankapp. Gemakkelijk toch?

Easybox by BREEX