Een facturatieplatform
waarop u kan bouwen
Ontdek hoe onze oplossing een hoeksteen van uw onderneming kan worden.
Boek een Demo
een facturatieplatform
waarop u kan bouwen
ontdek hoe onze oplossing een hoeksteen van uw onderneming kan worden.
Boek een demo

Automatiseer uw leveranciersfacturen

Duw uw onderneming in de juiste richting door uw facturatie en administratie te automatiseren. MYBREEX is een compleet pakket met alles wat u nodig heeft om vandaag uw bedrijf digitaal te transformeren en inzichten in uw financiële keuzes te vergaren.

Totaaloplossing

MYBREEX wordt u aangeboden in een totaalpakket dat als basis dient om uw onderneming te digitaliseren. Met onze gebruiksvriendelijke interface kan u razendsnel facturen en offertes opmaken. U kan al uw documenten online archiveren en zowel op papier als digitaal (bv. in pdf-formaat) aan uw boekhouder bezorgen.

Slimme Software

Verwerk snel en efficiënt uw facturen, bestelbonnen, offertes en leverbonnen en bewaar het overzicht op uw betalingen.

Essentiële Hardware

Kwalitatieve hardware, gekoppeld aan uw software om uw inkomende facturen en administratie zorgeloos te digitaliseren.

Keurige opleiding

Wij zorgen voor de complete installatie en bijbehorende opleiding, uitgevoerd door onze erkende instructeurs.

Volle Ondersteuning

Hebt u een vraag of een probleem? U kan terecht bij een van onze supportkanalen.

Overzichtelijk

Verlies uw facturen nooit meer uit het oog! Analyseer uw financiële verleden en plan meteen ook de toekomst.

Digitaal

Vind uw gearchiveerde documenten in een oogwenk terug op basis van een woord, nummer, serienummer of barcode.

Overal beschikbaar

Op pc, tablet of smartphone: uw gegevens zijn overal raadpleegbaar én u loopt geen risico om ze te verliezen.

Gemakkelijk

Verwerk snel en gemakkelijk uw facturatie en administratie met ons systeem. Geen voorkennis vereist!

Automatiseer uw facturatie en administratie!

Heel wat zaakvoerders in de bouwsector offeren avonden en weekends op om hun administratie rond te krijgen. Het opmaken en opvolgen van offertes, bestelbonnen, facturen en overschrijvingen vergt immers heel wat kostbare tijd. Bovendien moet die hele papierstapel op tijd bij de boekhouder terechtkomen.

MYBREEX is een totaalpakket van hard- en software, training & service op maat van uw bouwfirma. Het helpt u om uw administratie en facturen efficiënt en snel te digitaliseren. Geen gedoe, maar alles in uw eigen tempo en met professionele begeleiding! Bent u voor langere tijd op een werf aan de slag? Geen probleem bij MYBREEX, want ons systeem werkt ook perfect op mobiele apparaten!

MYBREEX kan gekoppeld worden aan meer dan 35 applicaties, zoals Teamleader, Payconiq, Car-Pass en CCV. Bekijk het volledige overzicht hier.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan onze brochure door!

Aankoopfacturen

Digitaliseer uw aankoopfacturen en -bonnen

Verkoopfacturen

Bespaar tijd met het opstellen van facturen en offertes

Koppel met uw bank

Automatische betalingscontrole en -herinneringen.

Overal beschikbaar

Of u nu op desktop, laptop, tablet of smartphone werkt, werk naadloos in de cloud.

Kenmerken

6% btw-attest

Uw btw-attest wordt automatisch opgemaakt en mee verstuurd met uw factuur. Zo hoeft u dat niet meer manueel bij te voegen.

Weet hoeveeel u verdient

Zo kiest u gemakkelijk de werken die u het meest opbrengen.

Snel en gemakkelijk

MYBREEX is een eenvoudig, gebruiksvriendelijk en modern systeem waarvoor geen voorkennis vereist is.

Digitaal inlezen

Binnenkomende facturen worden digitaal ingelezen en klaargezet ter betaling. Gedaan met over te typen, u kunt meerdere facturen in één handeling betalen.

Realtimeoverzicht

Verlies geen enkele factuur uit het oog, analyseer uw financiële verleden en plan meteen ook uw toekomst.

Automatische opvolging met bank

Elke inkomende en uitgaande factuur wordt automatisch opgevolgd met uw bank. Zo weet u steeds wie wat wanneer betaald heeft.

Overal beschikbaar

Computer, tablet of smartphone: uw gegevens zijn overal beschikbaar. Bovendien loopt u geen risico om ze te verliezen bij een eventuele storing.

Digitaal naar boekhouder

Verzend uw dossier digitaal naar de boekhouder. Zo wordt uw dossier digitaal behandeld en communiceert u efficiënter met uw boekhouder.

Efficiënte offerteopvolging

Door uw offertes nauwkeurig op te volgen, kiest u efficiënter welke opdrachten u aanneemt.

Automatische herinneringen

Uw klanten weten steeds tegen welke datum ze hun factuur moeten betalen, wat uw cashflow alleen maar ten goede komt. Indien nodig kan u via MYBREEX ook een deurwaarder inschakelen.

Digitaal archief

Vind uw gearchiveerde documenten in een oogwenk terug op basis van een woord, nummer, serienummer of barcode.

Gerechtsdeurwaarder

U kan rechtstreeks via het MYBREEX-platform een dossier opmaken om onbetwiste b2b-facturen te laten innen door een gerechtsdeurwaarder. De klant krijgt binnen de week thuis een aanmaning tot betaling en u hoeft zich verder geen zorgen te maken over de opvolging ervan.

+ 0
Ondernemingen waren u voor
Anita MetalInox Design

Wij gebruiken BREEX nu al ca. één jaar en zijn heel tevreden. Als hardwerkende zelfstandige is deze tool onmisbaar! Het vergemakkelijken en efficiënter maken van uw administratie is tegenwoordig een must voor elk bedrijf. Bedankt voor de snelle en uitstekende service!

René Desmet A-L Service

Ik ben blij met BREEX in zee te zijn gegaan, alles is een stuk gestructureerder: een offerte maken is kinderspel en als we een probleem hebben, lossen zij het op. Ik leer iedere dag iets nieuws bij want er zit nog zo veel meer in dan wat ik oorspronkelijk verwacht had. Ik ben zeker tevreden.

Danny Vandeberg Alulim

Ondanks dat wij al sterk gedigitaliseerd hebben, is BREEX nog een extra aanvulling gebleken in onze administratie. Gevraagde veranderingen worden bijna meteen aangepast. BREEX denk mee en luistert naar de noden van ons als bedrijf, zodat het eenvoudiger wordt om te gebruiken.

Henri Decruy Top and Legg

Wij zijn sinds kort opgestart met een printer en het volledige MYBREEX CRM & facturatiepakket. Wat een top service, top opvolging en heel veel knowhow inzake techniciteit van de oplossingen. Ik ben alvast een tevreden klant, waarvoor dank!

Niklas Van Osselaer Zelfstandige Loodgieter

“Een fantastisch programma dat altijd werkt zoals het moet en zeer eenvoudig te gebruiken is. Je bespaart hier enorm veel tijd mee uit, en het komt met een professionele printer die ook geplaatst wordt. Er is geen andere software die zoveel aanbiedt in 1 pakket."

Bram Gevaert Tuinwerken Bram Gevaert

Sinds een week gebruik ik het facturatieprogramma MYBREEX. Ik kan op elk apparaat mijn facturen en klantgegevens bekijken, wat erg gemakkelijk is! Ook voor het verzenden van gemaakte facturen bespaar ik nu enorm veel tijd doordat ik dit met 1 knop kan doen.

  Vraag nu een demo

  Wij komen bij u langs om een uitgebreide demonstratie te geven !

  Website op maat?

  Met SALESMAKERS creëren wij online ervaringen voor uw klanten die uw verhaal vertellen en tot interactie met uw onderneming aanzetten. Wij inspireren uw onderneming om de beste versie van zichzelf te worden.

  BREEX Salesmakers website

  Op zoek naar een krachtigere oplossing?

  Easybox werd ontwikkeld om uw bedrijf te ondersteunen en mee te groeien met uw noden. Uw eerste ‘box’ omvat alle functies en features van MYBREEX en kan gemakkelijk uitgebreid worden naarmate uw onderneming groeit.

  Easybox by BREEX