MYBREEX pack

Factureer Slimmer

MYBREEX is dé referentie voor slimme digitalisatieoplossingen bij KMO’s in België. Onze klanten helpen te groeien is ons belangrijkste doel. Dankzij onze facturatiepakketten bespaart u niet enkel tijd en geld, maar we bieden u ook betrouwbare hardware en een ijzersterke service. Ons team van gemotiveerde experts helpt u steeds met de glimlach. Zo haalt u het beste uit uw bedrijf en uw budget.

Automatiseer uw facturatie en administratie

Veel ondernemers offeren avonden en weekends op om hun administratie rond te krijgen. Het opmaken en opvolgen van offertes, bestelbonnen, facturen en overschrijvingen vergt immers heel wat kostbare tijd. Bovendien moet die hele papierstapel op tijd bij de boekhouder terechtkomen. 

MYBREEX is een totaalpakket van hard- en software, training & service op maat van uw bedrijf. Het helpt u om uw administratie en facturen efficiënt en snel te digitaliseren. Geen gedoe, maar alles in uw eigen tempo en met professionele begeleiding. Bent u vaak onderweg en wilt u snel iets nakijken? Geen probleem, want MYBREEX werkt ook perfect op mobiele apparaten!

Dankzij onze samenwerking met Unpaid kunt u rechtstreeks via het MYBREEX platform een dossier opmaken om onbetwiste b2b-facturen te laten innen door een gerechtsdeurwaarder. De klant krijgt binnen de week thuis een aanmaning tot betaling, en u hoeft zich verder geen zorgen te maken over de opvolging ervan. 

Automatiseer uw leveranciersfacturen

Duw uw onderneming in de juiste richting door uw facturatie en administratie te automatiseren. MYBREEX is een compleet pakket met alles wat u nodig heeft om vandaag uw bedrijf digitaal te transformeren en inzichten in uw financiële keuzes te vergaren.

Voor ondernemers

Een totaalpakket van hard- en software, training en service waarmee u uw onderneming gemakkelijk en efficiënt digitaliseert.

MYBREEX voor ondernemers

Voor Bouwbedrijven

Schakel over naar een comfortabele, snelle en efficiënte manier om uw facturatie en administratie te digitaliseren. Zonder gedoe, in uw eigen tempo en met volledige begeleiding.

MYBREEX voor bouw

Voor Garages

Digitaliseer uw registerboek, verwerk uw facturatie en administratie razendsnel en stuur de Car-Passgegevens van wagens met één klik door!

MYBREEX voor garagisten

Voor Apothekers

Uw klanten krijgen altijd voorrang als u met MYBREEX uw administratie digitaliseert. Zo blijft uw focus op dienstverlening.

MYBREEX Pharma

Voor Boekhouders

Ontvang verkoop- en aankoopfacturen als boekingsvoorstellen in uw boekhoudsoftware naar keuze en bespaar tijd voor u en uw klanten.

MYBREEX voor accountants boekhouders

Vraag nu een demo

Wij komen bij u langs om een uitgebreide demonstratie te geven !

Op zoek naar een krachtigere oplossing?

Easybox werd ontwikkeld om uw bedrijf te ondersteunen en mee te groeien met uw noden. Uw eerste ‘box’ omvat alle functies en features van MYBREEX en kan gemakkelijk uitgebreid worden naarmate uw onderneming groeit.

Easybox by BREEX