MX-C357F

Gemakkelijk en veilig bedrijfsinformatie creëren, openen en
delen – waar u ook bent en wat u ook nodig heeft.

Moeiteloze connectiviteit.

Altijd en overal kunnen werken is van groot belang om elke dag maximaal te benutten

Goed voor de zaak, goed voor de planeet.

Voor veel bedrijven is het milieu beschermen een belangrijk aandachtspunt dat heel wat commerciële voordelen oplevert.

Werk slimmer, niet harder.

U krijgt meer gedaan in minder tijd met ongekend gebruiksgemak, prestatieverhogende functionaliteiten en veel tijdbesparende functies.

De perfecte afwerking

Geef uw documenten een professionele uitstraling met een uitgebreide serie afwerk- en voorbeeldweergavefuncties. U kunt flexibel printen op een grote verscheidenheid aan media, waaronder kaarten en enveloppen, vanuit de papierlade of de multi-handinvoerlade. Ook kunt u kiezen voor de compacte in-line nietmachine of voor de professionele afwerkingsmogelijkheid met nieten of perforeren op meerdere plaatsen. Als u rechtstreeks Microsoft® Office-bestanden (docx, xlsx, pptx) afdrukt, kunt u met de voorbeeldweergavefunctie* ook de afwerkingskwaliteit van elk document controleren, voordat het daadwerkelijk wordt afgedrukt.
* Niet op alle modellen beschikbaar, zie individuele productspecificatie voor de details.

Een printoplossing die gewoon veel productiever is

De printers en kopieerapparaten van Sharp die geschikt zijn om met cloudapplicaties te werken, integreren naadloos in de infrastructuur van jouw bedrijf. Op die manier wordt jouw personeel uitgerust met veilige toegang tot printmogelijkheden die zich op kantoor bevinden, ongeacht waar zij aan het werk zijn.

Veiligere e-mailcommunicatie

Documenten die je rechtstreeks via de printer mailt, worden via de S/MIME-norm gecodeerd. Dit verzekert dat ze tijdens de overdracht niet onderschept kunnen worden en dat ze aan de hand van geavanceerde, elektronische handtekeningen als authentiek gevalideerd worden.

Snel afdrukken en scannen

Makkelijker kan bijna niet. Gewoon naar uw machine lopen en
afdrukken wat u wilt, zonder in te loggen op uw PC. U steekt
gewoon een USB-geheugenstick in de machine en u heeft
direct toegang tot uw opgeslagen afbeeldingen en Microsoft®
Office-bestanden om deze direct af te drukken. Ook kunt u
documenten scannen en direct opslaan op de USB-stick.

Veel minder energieverbruik

Alle apparaten van ons printer assortiment voldoen aan de recentste Energy Star 3.0 en Blue Angel normen. Ecoinstellingen op de apparaten optimaliseren de processen die het energieverbruik minimaliseren en kosten besparen en voorzien ook een laag energieverbruik in stand-by.

Full service onderhoudsovereenkomst

Wij voorzien alle nodige installaties, service en onderhoud. Door met een prijs per afdruk te werken, bespaart u heel wat aan inkt en printen. De toners worden automatisch besteld door uw toestel en geleverd via Bpost. U hoeft de toners niet apart te betalen. 

financiële administratie

Support en begeleiding van a tot z

Zowel kopen als leasen

Heeft u het gevoel dat uw all-in-one printer leasen veel duurder uitvalt dan u had verwacht? En gaat dat ook op voor die dure toners of cartridges? Boek een adviesgesprek en ontdek hoeveel u kan besparen!

Inhouse support

Uw printer opnieuw aansluiten na een verhuizing of hulp bij een technische onderbreking? Onze inhouse technici en support agents staan klaar om u ter plaatse of op afstand bij te staan!

Scan en print slimmer

Wij voorzien de nodige apparatuur om uw facturen, kassabonnen, bestelbonnen en andere documenten te digitaliseren en aan uw software te koppelen. Zo garanderen wij u een goede kwaliteit en continuïteit van uw administratie. Als officiële Sharp-partner bieden wij kwaliteitsvolle toestellen aan die uw administratie extra vlot doen verlopen. Die staan tot uw beschikking voor alle mogelijke taken, zowel zakelijk als privé.

sharp logo

Vraag nu een offerte aan

Wij komen contacteren u zo snel mogelijk voor een op maat gemaakte offerte.