Printers op maat
van uw onderneming
Digitaliseer slim, met BREEX en Konica Minolta
Offerte

Ons Aanbod

Als officiële Konica Minolta partner bieden wij kwalitatieve toestellen aan die uw administratie naar een hoger niveau tillen. De printers van Konica Minolta staan garant voor een gebruiksvriendelijke interface, de modernste technologieën en hoge beveiliging. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment.

Support en begeleiding van a tot z

Zowel kopen als leasen

Heeft u het gevoel dat uw all-in-one printer leasen veel duurder uitvalt dan u had verwacht? En gaat dat ook op voor die dure toners of cartridges? Boek een adviesgesprek en ontdek hoeveel u kan besparen!

Inhouse Support

Uw printer opnieuw aansluiten na een verhuizing of hulp bij een technische onderbreking? Onze inhouse technici en support agents staan klaar om u ter plaatse of op afstand bij te staan!

Full Service Onderhoudsovereenkomst

Wij voorzien alle nodige installaties, service en onderhoud. Door met een prijs per afdruk te werken, bespaart u heel wat aan inkt en printen. De toners worden automatisch besteld door uw toestel en geleverd via Bpost. U hoeft de toners niet apart te betalen. 

Scan en print slimmer

Wij voorzien de nodige apparatuur om uw facturen, kassabonnen, bestelbonnen en andere documenten te digitaliseren en aan uw software te koppelen. Zo garanderen wij u een goede kwaliteit en continuïteit van uw administratie. Als officiële Konica Minolta-partner bieden wij kwaliteitsvolle toestellen aan die uw administratie extra vlot doen verlopen. Die staan tot uw beschikking voor alle mogelijke taken, zowel zakelijk als privé.

BREEX Konica Minolta partner logo

VRAAG NU EEN OFFERTE

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een eerste gesprek

Testimonial

Horeca Totaal België

Hoe staan onze klanten tegenover onze diensten? Horeca totaal levert een correcte getuigenis over offerte, levering, dienst na verkoop en de toekomst van printing.

Video afspelen

Facturen inscannen en gedaan voor vandaag

Stel u eens voor, u legt uw stapel facturen op de scanner, drukt op één knop en betaalt ze gewoon meteen via uw bankapp. Gemakkelijk toch?

Easybox by BREEX