Lokeren

Dijkstraat 22
9160 Lokeren

Gent

Moutstraat 72
9000 Gent

Mechelen

Oude baan 1a
2800 Mechelen

Rotselaar

Stationstraat 185
3110 Rostelaar

Openingsuren

08.30 uur – 17.30 uur
Maandag – vrijdag

OPGELET

Dit formulier is alleen bedoeld voor administratieve vragen en algemeen contact met BREEX Als u hulp nodig heeft of een vraag heeft die gericht is aan onze servicemedewerkers, gelieve dan ons serviceformulier in te vullen.

Contactformulier

Meer dan 100 Medewerkers
staan voor u klaar.

BREEX hoofdkantoor

Onze gepassioneerde medewerkers staan steeds tot uw beschikking om u vlot verder te helpen.

Om duizenden klanten eerlijk en correct te kunnen behandelen, vragen wij u dit formulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Zodra u aan de beurt bent, neemt een van onze collega’s contact met u op.

Onze Visie

Iedere ondernemer verdient het de vruchten te kunnen plukken van het digitalisatietijdperk en slimmer, niet harder, te kunnen werken. Ook u!

BREEX biedt moderne technieken aan waar Belgische ondernemingen vandaag behoefte aan hebben. Wil u waardevolle klanten aantrekken? Uw onderneming commercieel tinten? Uw leveranciersfacturen automatisch verwerken of uw administratie versnellen? Wij denken met u mee voor een laagdrempelige oplossing op maat van uw onderneming.

Met onze jarenlange ervaring in het digitaliseren van ondernemingen garanderen wij u vlotte installaties en volledige ondersteuning.