BRX N9504

Krachtige server met mogelijkheid tot SSD-cacheversnelling

Krachtige server met mogelijkheid tot SSD-cacheversnelling

De BRX N9504 is ontworpen voor doorgewinterde IT’ers en ondernemers. De server is uitgerust met een processor met 2 kernen en ingebouwde M.2 NVMe 2280 SSD-sleuven voor cacheversnelling. Ideaal om gegevens te delen, foto’s te indexeren en back-ups van gegevens en websites te nemen.

heading
backpanel 01 1
backpanel 02 1

Verhoog de prestaties met ingebouwde SSD-sleuven

BRX N9504 heeft twee ingebouwde M.2 SSD-sleuven, zodat u de SSD-cachefunctionaliteit volledig kunt benutten. Voeg een SSD-cache toe voor een tot 20 keer snellere I/O-respons zonder de schijfladen aan de voorzijde te gebruiken.

Veeleisende toepassingen aanzienlijk versneld

Een krachtigere processor maakt berekeningsintensieve toepassingen sneller. De nieuwe processor met twee kernen maakt foto’s indexeren eenvoudiger, verkort de responstijden van databases en maakt de respons van PHP-webtoepassingen efficiënter. Categoriseer gemakkelijk uw fotoherinneringen, beheer bestanden probleemloos op meerdere computers en mobiele apparaten en geniet van razendsnelle webtoepassingen.

Open & synchroniseer naadloos uw bestanden

De BRX N9504 biedt een ingebouwde universele portal, zodat u overal en altijd toegang heeft tot uw gegevens en u uw bestanden op diverse platformen, zoals Windows, macOS, Linux, Android en iOS kunt synchroniseren.

Synchroniseer bestanden op verzoek. Bespaar opslagruimte en netwerkbandbreedte op uw pc.

Ga terug in de tijd. Vind eenvoudig eerdere versies van uw gedeelde bestanden terug.

Maak back-ups van uw gegevens. Bescherm uw bestanden met geplande back-ups of in realtime.

Vraag nu een offerte aan

Wij contacteren u zo snel mogelijk voor een op maat gemaakte offerte.