BRX N9502

Compacte en krachtige server om uw gegevensbeheer te stroomlijnen

Compacte en krachtige server

BREEX BRX N9502 is een compacte network-attached storage-oplossing die is ontworpen om uw gegevensbeheer te stroomlijnen. Daarmee kunt u gemakkelijk gegevens delen, foto’s indexeren en back-ups nemen van uw websites. U geniet van uitgebreide gegevensbescherming en herstelopties.

BRX N9502
backpanel 01 1 1
backpanel 02 1 1

Verhoog de prestaties met ingebouwde SSD-sleuven

BRX N9502 heeft twee ingebouwde M.2 SSD-sleuven, zodat u de SSD-cachefunctionaliteit volledig kunt benutten. Voeg een SSD-cache toe voor een tot 20 keer snellere I/O-respons zonder de schijfladen aan de voorzijde te gebruiken.

Versnelling van veeleisende toepassingen

Een krachtiger processor maakt berekeningsintensieve toepassingen sneller. De nieuwe processor met twee kernen indexeert foto’s beter, verkort de responstijden van databases en maakt de respons van PHP-webtoepassingen efficiënter.

Categoriseer gemakkelijk uw fotoherinneringen, beheer bestanden probleemloos op meerdere computers en mobiele apparaten en geniet van razendsnelle webtoepassingen.

Open en synchroniseer naadloos uw bestanden

De BRX N9002 biedt een ingebouwde universele portal, zodat u overal en altijd toegang heeft tot uw gegevens en u uw bestanden op diverse platforms, zoals Windows, macOS, Linux, Android en iOS, kunt synchroniseren.

Synchroniseer bestanden op verzoek: Bespaar opslagruimte en netwerkbandbreedte op uw pc.

Ga terug in de tijd: Vind eenvoudig eerdere versies van uw gedeelde bestanden terug.

Maak back-ups van uw gegevens: Bescherm uw bestanden met geplande back-ups of in realtime.

Vraag nu een offerte aan

Wij contacteren u zo snel mogelijk voor een op maat gemaakte offerte.