BP-50C26

In het hybride kantoor van vandaag is flexibiliteit belangrijk.
De printers van de nieuwste generatie geven je intelligente
technologie om moeiteloos verbonden en productief te blijven

Moeiteloze connectiviteit.

Altijd en overal kunnen werken is van groot belang om elke dag maximaal te benutten

Goed voor de zaak, goed voor de planeet.

Voor veel bedrijven is het milieu beschermen een belangrijk aandachtspunt dat heel wat commerciële voordelen oplevert.

Verander de manier waarop je werkt.

Ons assortiment A3 kleuren- en zwart-wit printers en kopieerapparaten voorziet je van intelligente technologie om efficiënt te kunnen werken.

Ontworpen voor de toekomst, klaar voor vandaag

Onze A3 printers en kopieerapparaten voor het kantoor van de toekomst bieden niet alleen een stijlvol, modern uiterlijk, ze stellen ook de behoeften van gebruikers centraal. Dankzij toonaangevende specificaties beschikken ze over eigenschappen en functies die de productiviteit in het hybride kantoor verbeteren. Daarnaast ondersteunen ze RMM (Remote Monitoring & Management) op elke locatie. Het ontwerp van de printer maakt ze klaar voor de toekomst. Zo zijn ze voorzien van een Applicatie Portal die de printers voorziet van software-updates en cloud connector-apps, zodat jouw printers altijd up-to-date zijn.

Een printoplossing die gewoon veel productiever is

De printers en kopieerapparaten van Sharp die geschikt zijn om met cloudapplicaties te werken, integreren naadloos in de infrastructuur van jouw bedrijf. Op die manier wordt jouw personeel uitgerust met veilige toegang tot printmogelijkheden die zich op kantoor bevinden, ongeacht waar zij aan het werk zijn.

Moeiteloos veilige

De printers en kopieerapparaten voor het kantoor van de toekomst bieden BIOS-gebaseerde beveiliging die ogenblikkelijk voorkomt dat het apparaat wordt gestart als er fouten worden aangetroffen. Daarnaast worden er automatisch beveiligingsupdates vanuit de cloud uitgevoerd, zodat de verdediging tegen cyberaanvallen altijd up-to-date blijft.

Veiligere e-mailcommunicatie

Documenten die je rechtstreeks via de printer mailt, worden via de S/MIME-norm gecodeerd. Dit verzekert dat ze tijdens de overdracht niet onderschept kunnen worden en dat ze aan de hand van geavanceerde, elektronische handtekeningen als authentiek gevalideerd worden.

Makkelijk scannen

In plaats van documenten over te typen die je alleen als fysieke kopie hebt, kun je OCR (Optical Character Recognition)*1 gebruiken om ze in diverse formaten te scannen, ook als het volledig doorzoekbare pdf’s en bewerkbare Microsoft® Office-bestanden zijn. De Auto Set-functie past ook de scaninstellingen aan om de resolutie, de paginagrootte en de richting te optimaliseren. Bij bepaalde modellen zorgt de DSPF (Duplex Single Pass Feeder) met hoge snelheid voor detectie van dubbele invoer, die de bewerkingen pauzeert wanneer het detecteert dat pagina’s scheef of dat er meerdere pagina’s
tegelijk worden ingevoerd.

Veel minder energieverbruik

Alle apparaten van ons printer assortiment voldoen aan de recentste Energy Star 3.0 en Blue Angel normen. Ecoinstellingen op de apparaten optimaliseren de processen die het energieverbruik minimaliseren en kosten besparen en voorzien ook een laag energieverbruik in stand-by.

Full service onderhoudsovereenkomst

Wij voorzien alle nodige installaties, service en onderhoud. Door met een prijs per afdruk te werken, bespaart u heel wat aan inkt en printen. De toners worden automatisch besteld door uw toestel en geleverd via Bpost. U hoeft de toners niet apart te betalen. 

financiële administratie

Support en begeleiding van a tot z

Zowel kopen als leasen

Heeft u het gevoel dat uw all-in-one printer leasen veel duurder uitvalt dan u had verwacht? En gaat dat ook op voor die dure toners of cartridges? Boek een adviesgesprek en ontdek hoeveel u kan besparen!

Inhouse support

Uw printer opnieuw aansluiten na een verhuizing of hulp bij een technische onderbreking? Onze inhouse technici en support agents staan klaar om u ter plaatse of op afstand bij te staan!

Scan en print slimmer

Wij voorzien de nodige apparatuur om uw facturen, kassabonnen, bestelbonnen en andere documenten te digitaliseren en aan uw software te koppelen. Zo garanderen wij u een goede kwaliteit en continuïteit van uw administratie. Als officiële Sharp-partner bieden wij kwaliteitsvolle toestellen aan die uw administratie extra vlot doen verlopen. Die staan tot uw beschikking voor alle mogelijke taken, zowel zakelijk als privé.

sharp logo

Vraag nu een offerte aan

Wij komen contacteren u zo snel mogelijk voor een op maat gemaakte offerte.